نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک یکی از انواع روشهای رنگ آمیزی خانه است. از مواردی که کاربرد این نوع رنگ را برای نقاشی ساختمان رونق بخشیده، راحتی انجام فرایند رنگ آمیزی است.
رنگ پلاستیک برای نقاشی ساختمان در انواع نیم پلاستیک و تمام پلاستیک تولید میشود. نمونه تمام پلاستیک این رنگ دوام و کیفیت بهتری نسبت به نیم پلاستیک داشته و کمی قابلیت شستشو دارد. انواع رنگ پلاستیک برای نقاشی ساختمان با تنوع رنگ بینظیر عرضه میشود. در اینجا ضمن شرح مراحل نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک، اطلاعاتی درباره نسبت ترکیب رنگ پلاستیک و کاربرد رنگ پلاستیک برای انتخاب زیباترین رنگ ساختمان در اختیارتان قرار می دهیم. با فروشگاه رنگ باما در بخش مقالات رنگ باما همراه باشید .
مزیت نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک
برای انجام طراحی، ایجاد تنوع در رنگ و نقش موجود در منزل و ساختمان مد نظر شما انتخابهای زیادی وجود دارد. رنگهای پوششی مثل بلکا، استفاده از رنگهای روغنی، استفاده از کاغذ دیواری بجای رنگ (نصب کاغذ دیواری روی رنگ روغن) و همین طور رنگ پلاستیک برای نقاشی ساختمان مدرن از جمله موارد پیشنهادی است. در این میان نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک به دلیل قیمت مناسب و همین طور طریقه راحت رنگ آمیزی و امکان ترکیب چندین رنگ با به نسبت نصب کاغذ دیواری روی گچ یا کاغذ دیواری روی کاشی اصولا بیشترین شانس را برای انتخاب افراد دارد.
علاوه بر این، با توجه به اینکه حلال رنگ پلاستیک، آب است، مراحل رنگ آمیزی سریعتر انجام شده و به زمان کمتری برای خشک شدن نیاز دارد. اگر برای بازسازی و رنگ آمیزی ساختمان وقت کمی دارید، نقاشی ساختمان را با رنگ پلاستیک انجام دهید؛ چرا که پس از خشک شدن هیچ بویی برجا نمیگذارد.
نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک بهتر است با پیستوله یا غلطک انجام گیرد. رد قلم مو بر روی دیوار هنگام رنگ آمیزی ممکن است باعث عدم تمایل افراد به استفاده از رنگ پلاستیک در نقاشی ساختمان شود. رنگ كردن ديوار با غلطك و پیستوله امکان ایجاد رنگ یک دست و مخملی را روی دیوار را بوجود میآورد.
در این قسمت پس از معرفی اجمالی رنگ پلاستیک برای نقاشی ساختمان به بررسی نکات مهم قبل از انجام رنگ آمیزی میپردازیم.
کاربرد نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک
رنگ پلاستیک همان رنگ اکلریلیک بر پایه آب است. این نوع رنگ غیر قابل شستشو است. با وجود راه پیدا کردن نمونههای مختلف کاغذ دیواری و انواع رنگهای نوین با قابلیت و مزایای بیشتر به بازار رنگ اما رنگ پلاستیک هنوز کاربردهای مخصوص به خودش را دارد.
استفاده از رنگ پلاستیک در نقاشی ساختمان بخصوص برای رنگ آمیزی سطوحی مثل سقف ساختمان بسیار کاربرد دارد. تنوع رنگ و قیمت مناسب آن امکان تهیه بهترین رنگ برای دیوار خانه و نقاشی ساختمان در حالت کلی را آسان کرده است.
دیگر کاربرد رنگ پلاستیک در رنگ آمیزی ساختمان در مناطق گرم و مرطوب است. سازگاری این رنگ با گرما دلیل انتخاب نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک در این مناطق است.
موارد استفاده از رنگ پلاستیک
شاید بتوان مهمترین استفاده رنگ پلاستیک را برای نقاشی سقف ها برشمرد زیرا سقف ها دیرتر از بقیه قسمت ها کثیف شده و نیازی به رنگ روغنی نبوده و هزینه ها را نیز کاهش می دهد. از رنگ های پلاستیک برای آستر زدن نیز استفاده می کنند تا لایه های اصلی رنگ به شکل بهتر روی دیوار را بپوشاند. همانطور کهگفتیم عمر مفید رنگ پلاستیک بسیار کمتر از رنگ های دیگر بوده و باید هر چند سال یکبار تجدید شود. از رنگ های پلاستیک برای رنگ آمیزی دیوارها نیز استفاده می کنند اما پیشنهاد می کنیم اگر کودک داشته و یا احتمال کثیفی دیوار وجود دارد به سراغ رنگ های روغنی بروید. برای تهیه رنگ باید مقدار درستی از هر کدام را ترکیب نموده و رنگ باید نه خیلی رقیق شود و نه خیلی غلیظ زیرا غلیظ بودن آن باعث از بین رفتن کیفیت نقاشی ساختمان می شود. و در صورت رقیق بودن نیز نیاز به انجام چند دست رنگ کاری می باشد. اگر خیلی به نقاشی ساختمان مسلط نیستید از قلم مو استفاده نکنید زیرا رد موهای قلم مو بر روی دیوار احتمالا باقی می ماند و بهتر است از پیستوله یا غلطک استفاده کنید.
مزایای نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک
1- نقاشی با رنگ های پلاستیک بسیار راحت می باشد
2- این رنگ برای اجرا نیاز به افزودنی های دیگر به غیر از آب ندارد
3- اگر زمان برای شما بسیار مهم است این رنگ در عین راحتی در زمان بسیار کمی نیز به نجام می رسد
4- مهمترین ویژگی مثبت دیگر این رنگ را باید در بی بو بودن آن عنوان نمود
5- شما می توانید متناسب با دکوراسیون داخلی رنگ مورد نظر خود را انتخاب کنید
6- آخرین ویژگی دیگر این رنگ آن است که بعد از اجرا زمان زیادی را برای خشک شدن نیاز نداشته و تا حداکثر یک روز خشک می شود
معایب نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیک
1- اولین ویژگی منفی این رنگ را باید عدم قابلیت اجرا بر روی سطوح فلزی از جمله درب و پنجره ها عنوا کرد
2- امکان کثیف شدن سریع نیز دیگر عیب این رنگ است که برای فضاهای شلوغ کاربرد ندارد
3- ماندگاری کم این رنگ نیز را باید دیگر عیب آن قلمداد نمود
4- این رنگ در مقابل رطوبت مقاومت زیادی نداشته و بیشتر برای محیط های داخلی استفاده می شود
5- در صورت رنگ آمیزی با قلم مو رد قلم بر روی دیوار می ماند
نکات مهم برای رنگ آمیزی پلاستیک
ابتدا بهتر است برای اینکه از دستتان محافظت کنید کمی روغن یا وازلین به آن زده و بعد از تمام نقاشی نیز با آب ولرم آن را بشویید. سعی کنید فاصله بین هر دست رنگ زدن کمتر از دو ساعت نباشد. باید این را بدانید که شاید رنگ پلاستیک 24 ساعته خشک شود برای خشک شدن کامل آن به یک هفته زمان نیاز است. برای پاک کردن رنگ قبل از خشک شدن آن بهتر از دستمال خیس استفاده کنید. اگر سطح زیرین گچ مرده بود این سطح ممکن است سبب پوسته شدن شود و یهتر است بعد از زدن سنباده نرم یک دست پرایمر اکریلیک زده تا سطح آماده رنگ آمیزی شود. اگر هم سطح زیرکار روغنی بود باید سنباده نرم زده شود. به طور کلی اگر سطح این امکان داشته باشد که رنگ را جذب کند هیچ وقت رنگ پوسته پوسته نمی شود.
فروشگاه رنگ در کرمان | فروش رنگ در شهر کرمان | فروش رنگ اکریلیک در کرمان | فروشگاه های رنگ و تجهیزات کرمان | رنگ فروشی رزین فروش چسب کرمان